Çiftlik Bank benzeri şirketin sahibinin babası, gözaltına alındı - Haber 1Haber 1

Çiftlik Bank benzeri şirketin sahibinin babası, gözaltına alındı

KONYA, (DHA) – İSTANBUL merkezli Çiftlik Bank benzeri Birlik Beraberlik Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin sahibi Serkan Erden’in babası Enser Erden, Konya’da

29 Mart 2018 - 11:25

ABONE OL

KONYA, (DHA) – İSTANBUL merkezli Çiftlik Bank benzeri Birlik Beraberlik Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin sahibi Serkan Erden’in babası Enser Erden, Konya’da gözaltına alınarak, İstanbul’a gönderildi. Şirketin çiftliğinde bulunan 2 büyükbaşa ise el koyuldu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında, Çiftlik Bank benzeri Birlik Beraberlik Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Jandarma ekiplerinin destek verdiği operasyonda, şirketin Konya’nın Çumra ilçesinde bulunan çiftliğine baskın yapıldı. Baskında şirket sahibi Serkan Erden’in babası Enser Erden, Konya’daki ofisin üzerine kayıtlı olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Şirketin çiftliğinde bulunan 2 büyükbaşa da el koyuldu.
Gözaltına alınan Enser Erden, İstanbul’a gönderilirken, şirketin faaliyetlerini İstanbul’da yürüttüğü öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.