Hülya Koçyiğit, AKM'de sevenleriyle buluştu - Haber 1Haber 1

Hülya Koçyiğit, AKM'de sevenleriyle buluştu

Hülya Koçyiğit, AKM'de sevenleriyle buluştu

08 Ekim 2023 - 18:31

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Türk sinemasının usta isimlerinden Hülya Koçyiğit, Türk Telekom ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Beyoğlu Kültür Yolu Festivali" kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sevenleriyle bir araya geldi.

AKM'deki Türk Telekom Lounge alanında özel fotoğraflarını sevenlerine imzalayan Koçyiğit, daha sonra ziyaretçilerle fotoğraf çekildi.

Koçyiğit, başrollerinde yer aldığı 1972 yapımı "Beyoğlu Güzeli" filmini, AKM'nin dış alanında kurulan Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde ziyaretçilerle birlikte izledi.

Etkinlik sırasında AA muhabirine konuşan Koçyiğit, Kültür Yolu Festivali'nin devam etmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu festival nedeniyle birçok etkinlik yapılıyor. Türk filmleri yapılıyor, konserler oluyor. Film gösterimi öncesinde ziyaretçilerle oturduk, söyleştik, onlarla anı olarak fotoğraf imzaladık. Çok mutluyum." dedi.

Koçyiğit, "Dilerim Kültür Yolu Festivalleri daha genişler, bütün şehirlere yayılır ve herkes kültürden, sanattan nasibini alır." temennisinde bulundu.

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, AKM'de yer alan Türk Telekom Ventures Girişimcilik merkezinde söyleşiler, "Anadolu'dan AKM'ye İnsan Manzaraları" konseptli fotomaraton sergisi, konserler ve film gösterimleriyle devam edecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.