23 Nisan, CSO Ada Ankara'da şenlik havasında kutlandı - Haber 1Haber 1

23 Nisan, CSO Ada Ankara'da şenlik havasında kutlandı

– Devlet Çoksesli Korosu ve Devlet Çoksesli Çocuk Korosu ile Ankara’daki 7 okuldan gelen 300 öğrencinin katıldığı yaklaşık 600 kişilik dev koro, şarkılar ve marşlarla 23 Nisan’ı kutladı

23 Nisan, CSO Ada Ankara'da şenlik havasında kutlandı

23 Nisan 2022 - 18:50

ABONE OL

ANKARA (AA) – CSO Ada Ankara Ana Salon'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında "Birlikte Söyle: Geleceğe Çok Ses" etkinliği düzenlendi.

Devlet Çoksesli Korosu ve Devlet Çoksesli Çocuk Korosu ile Ankara'daki 7 okuldan gelen 300 öğrencinin katıldığı yaklaşık 600 kişilik dev koro, Şef Mine Özalp ve Şef Burak Onur Erdem yönetiminde şarkılar ve marşlar seslendirdi.

Seyircilerin de şarkı ve marşlara eşlik ettiği "Birlikte Söyle: Geleceğe Çok Ses" etkinliğinde aileler çocuklarıyla 23 Nisan coşkusunu birlikte yaşadı.

Şenlik havasında gerçekleşen etkinlikte minik müzikseverler, sevilen çocuk şarkılarıyla marşları dinleme imkanı buldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.