5'inci Edremit Kitap Fuarı başladı - Haber 1Haber 1

5'inci Edremit Kitap Fuarı başladı

5'inci Edremit Kitap Fuarı başladı

14 Ağustos 2022 - 0:00

ABONE OL

BALIKESİR (AA) – Balıkesir'in Edremit ilçesinde "Ölmez ağacın gölgesinde" temasıyla yazar Sabahattin Ali anısına düzenlenen 5'inci Edremit Kitap Fuarı başladı.

Edremit Belediyesince Altınkum Mahallesi belediye tesislerinde gerçekleştirilen fuarın açılışına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, burada yaptığı konuşmada, zor bir süreçten geçtiklerini belirtti.

Akın, "Bizler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün evlatları olarak asla umutsuzluğa kapılmadık. Asla ve asla umutsuzluk bizim yüreğimizde, kanımızda, ciğerimizde, bedenimizde yok." dedi.

Akın, kitap okumanın özgürleştireceğini, gençleri heyecanlandıracağını, bilgilendireceğini de söyledi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da 9 gün sürecek kitap fuarında 60 yayınevinin stant açtığını, 40 söyleşinin yapılacağını ve 200 yazarın okurlarıyla buluşacağını belirtti.

Açılış töreninin ardından katılımcılar kitap fuarındaki stantları gezdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.