AA'nın geleneksel "Yılın Fotoğrafları" oylaması - Haber 1Haber 1

AA'nın geleneksel “Yılın Fotoğrafları” oylaması

AA'nın geleneksel “Yılın Fotoğrafları” oylaması

17 Aralık 2021 - 16:30

ABONE OL

EDİRNE/KIRKLARELİ (AA) – Edirne ve Kırklareli'nde bazı kurum müdürleri, AA'nın geleneksel "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Edirne Müftüsü Alettin Bozkurt, oylamaya katılarak "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Bozkurt, haber kategorisinde Ali Jadallah'ın "Annenin feryadı", yaşamda İsa Terli'nin "İstanbul ve hilal", sporda Gökhan Balcı'nın "El ense" adlı fotoğraflarını seçti.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Bilgin Özbaş da haberde Bilal Kahyaoğlu'nun "Selin yıktıkları", "yaşam" kategorisinde Bestami Bodruk'un "Ailenin minik üyesi", sporda da Gökhan Balcı'nın "El ense" fotoğrafına oy verdi.

Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan, haber kategorisinde Muhammed Said'in "Savaşın çocukları", yaşamda Muhammed Said'in "İdlib'deki kamplarda zorlu yaşam", sporda ise Ali Atmaca'nın "Engelli basketbolcunun sevinci" fotoğrafını seçti.

Fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu ifade eden Kalkan, her birinin farklı hikayeler taşıdığını belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.