AB-Kuzey Makedonya İstikrar ve Ortaklık Konseyinin 16. Toplantısı Üsküp'te başladı - Haber 1Haber 1

AB-Kuzey Makedonya İstikrar ve Ortaklık Konseyinin 16. Toplantısı Üsküp'te başladı

AB-Kuzey Makedonya İstikrar ve Ortaklık Konseyinin 16. Toplantısı Üsküp'te başladı

17 Mart 2023 - 13:35

ABONE OL

ÜSKÜP (AA) – Avrupa Birliği (AB)-Kuzey Makedonya İstikrar ve Ortaklık Konseyinin 16. Toplantısı, üst düzey yetkililerin katılımıyla başkent Üsküp'te düzenleniyor.

Toplantıya Kuzey Makedonya Başbakanı Dimitar Kovaçevski, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Komisyonunun komşuluk ve genişlemeden sorumlu üyesi Oliver Varhelyi ile AB ve Kuzey Makedonya'dan yetkililer katılıyor.

Kuzey Makedonya tarafından toplantıya Kovaçevski dışında Avrupa İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Bojan Mariçiç ve Dışişleri Bakanı Bujar Osmani de iştirak ediyor.

Toplantı öncesinde Başbakan Kovaçevski, AB yetkilileriyle ayrı ayrı görüşme gerçekleştirdi.

Toplantı sonrasında Kovaçevski, Borell ve Varhelyi'nin ortak basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.