Adana'dan sevk edilen depremzede kadın bebeğini Bilecik'te dünyaya getirdi - Haber 1Haber 1

Adana'dan sevk edilen depremzede kadın bebeğini Bilecik'te dünyaya getirdi

Adana'dan sevk edilen depremzede kadın bebeğini Bilecik'te dünyaya getirdi

11 Şubat 2023 - 0:40

ABONE OL

BİLECİK (AA) – "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden Adana'da etkilenen hamile kadın, sevk edildiği Bilecik'te kız bebek dünyaya getirdi.

Bilecik Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Adana'dan Bilecik'e getirilen depremzede kadın, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Akşam saatlerinde doğum yapan kadın, "Beren" ismi verilen kız çocuğu dünyaya getirdi.

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, bebek ve ailesini hastanede ziyaret etti.

Kızılkaya, "Dünyaya gelişi ailesine, bizlere umut oldu. Rabb'im hayırlı ve sağlıklı bir ömür versin. Tüm güzellikler senin olsun." dedi.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bozüyük, Söğüt ve Pazaryeri devlet hastanelerinde 30 afetzedenin tedavisinin sürdüğünü belirten Kızılkaya, Adıyaman'da enkazdan yaralı kurtarılan ve yakınları tarafından Bilecik'e getirilen 72 yaşındaki "İsmihan" adlı kadını da hastanede ziyaret etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.