ADD'nin "Yılın Atatürkçüsü Ödülleri" sahiplerini buldu - Haber 1Haber 1

ADD'nin “Yılın Atatürkçüsü Ödülleri” sahiplerini buldu

– “Basın” alanında Alev Coşkun, “kültür ve sanat” alanında Pınar Ayhan, “dış politika” alanında Onur Öymen, “eğitim ve bilim” alanında Sinan Meydan ödüle değer görüldü

ADD'nin “Yılın Atatürkçüsü Ödülleri” sahiplerini buldu

31 Ocak 2023 - 23:30

ABONE OL

ANKARA (AA) – Atatürkçü Düşünce Derneğinin (ADD) "Yılın Atatürkçüsü Ödülleri" sahiplerini buldu.

ADD tarafından Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde düzenlenen "Prof. Dr. Muammer Aksoy'u Anma ve 2022 yılı Yılın Atatürkçüsü Ödülleri Töreni"ne, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker ve davetliler katıldı.

ADD Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt'un açılış konuşmasını yaptığı törende, Muammer Aksoy'un hayatını anlatan film gösterildi.

Törende, "basın" alanında Alev Coşkun, "kültür ve sanat" alanında Pınar Ayhan, "dış politika" alanında Onur Öymen, "eğitim ve bilim" alanında ise Sinan Meydan'a "Yılın Atatürkçüsü" ödülleri Sezer ve Toker tarafından takdim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.