Afyonkarahisar'da kar yağışı etkili oluyor - Haber 1Haber 1

Afyonkarahisar'da kar yağışı etkili oluyor

– Afyonkarahisar-Antalya kara yolunda, kar yağışı ve maddi hasarlı kazalar nedeniyle ağır tonajlı araç geçişlerine izin verilmiyor

Afyonkarahisar'da kar yağışı etkili oluyor

03 Şubat 2023 - 21:45

ABONE OL

AFYONKARAHİSAR (AA) – Afyonkarahisar'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Kentte, akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı, cadde ve sokakları beyaza bürüdü.

Afyonkarahisar Belediyesi, Karayolları 31. Şube Şefliği ile İl Özel İdaresi ekipleri, çevre, köy ve mahalle yollarında kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışması başlattı.

Kar yağışı nedeniyle Afyonkarahisar-Antalya kara yolu Damlalı Boğazı'nda maddi hasarlı trafik kazaları ve tırların makas atması nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kara yolunun yeniden açılması sonrası ağır tonajlı araçların geçişine izin vermiyor. Ekiplerin, bazı ilçelerde yolda mahsur kalan vatandaşları kurtardığı öğrenildi.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının hafta sonuna kadar aralıklarla devam edeceğini bildirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.