AK Partili Ayşe Keşir, AA'nın 102'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı - Haber 1Haber 1

AK Partili Ayşe Keşir, AA'nın 102'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı

AK Partili Ayşe Keşir, AA'nın 102'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı

05 Nisan 2022 - 16:25

ABONE OL

DÜZCE (AA) – AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Anadolu Ajansının (AA) 102'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Keşir, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nın ardından halkın sesini dünyaya duyurmak için kurduğu Anadolu Ajansının, bu misyonu 102 yıldır kesintisiz sürdüğünü belirtti.

AA'nın kurulduğun günden bu yana haber aktarma görevini yerine getirmek için çaba sarf eden tüm çalışanlarını kutlayan Keşir, "Dünyanın haberlerini ekranlarımıza, telefonlarımıza getiren tüm emekçilere yürekten teşekkür ediyorum. Ülkemizin yurt dışındaki en değerli markalarından biri olan Anadolu Ajansına daha nice 102 yıllar diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.