Akademisyen Ceren Damar mezarı başında anıldı - Haber 1Haber 1

Akademisyen Ceren Damar mezarı başında anıldı

Akademisyen Ceren Damar mezarı başında anıldı

02 Ocak 2023 - 16:00

ABONE OL

ANKARA (AA) – Öğrencisi tarafından öldürülen akademisyen Ceren Damar, vefatının 4'üncü yılında mezarı başında anıldı.

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar için Karşıyaka Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine, babası Mustafa ve annesi Feyzan Damar ile çok sayıda seveni katıldı.

Damar için Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu.

Mustafa Damar, tören sonrası yaptığı açıklamada, kızının kısacık ömründe belli ilkelere sahip olduğunu ve kendini yetiştirmek için çok çabaladığını söyledi.

Baba Damar, "Acıyla, ızdırapla geçen 4 yıl. Kimilerinin görmezden geldiği, kimilerinin 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın' düşüncesi karşısında hayatını feda edecek kadar da cesur bir evlattı. Emek vermeden, çalışmadan kazanım elde etmek isteyen, kopyacı, bilgi hırsızı caniye 'dur' diyecek kadar güçlü bir akademisyendi. Cerenimizi gencecik yaşta sadece biz kaybetmedik, Cerenimizi hukukçu meslektaşları, akademisyen hocaları, ders alacak yüzlerce öğrencileri kaybetti." diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.