Aksaray'da bir sınıf öğretmeni üşümemesi için kendi çorabını öğrencisine giydirdi - Haber 1Haber 1

Aksaray'da bir sınıf öğretmeni üşümemesi için kendi çorabını öğrencisine giydirdi

Aksaray'da bir sınıf öğretmeni üşümemesi için kendi çorabını öğrencisine giydirdi

10 Şubat 2022 - 13:06

ABONE OL

AKSARAY (AA) – Aksaray bir öğretmenin ıslanan çoraplarını fark ettiği öğrencisine kendi çorabını giydirdiği fotoğraflar yürekleri ısıttı.

Aksaray Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencisi kız çocuğunun yırtık olan ayakkabısını nöbetçi öğretmen Hafife Tüzün fark etti. Durumun okul müdürü Recep Çelen ile paylaşılması üzerine öğrenciye ayakkabı temin edildi.

Ayakkabılarını giyen öğrencinin çoraplarının da ıslandığını gören Tüzün, çoraplarını çıkartarak öğrencisine giydirdi.

Sosyal medyada paylaşılan o anların fotoğrafı ise çok sayıda beğeni topladı.

– "Bu durum çok hoşuma gitti"

Çelen, gazetecilere, her sabah öğrencileri okulun giriş kapısında karşıladığını söyledi.

Kış günü olduğu için öğrencilerin montlarına ve ayakkabılarının durumuna daha dikkatli baktıklarını anlatan Çelen şöyle konuştu:

"25 kadar öğrencinin botlarında sıkıntı olduğunu fark ettim. Onları malzeme odasına doğru yönlendirdim. O sırada bu öğrencimizi de öğretmeni Hafife Tüzün fark etmiş. Islak çorabı görünce etrafta yenisini ararken öğretmeni hemen kendi çorabını çıkardı, yavrumuza giydirdi. Bu durum çok hoşuma gitti. O anı fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdim. Fotoğraftan öğretmenimizin haber yoktu. Öğretmenimizden izin alarak sosyal medyada paylaştım."

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.