Aksaray'da öldürülen anne ve oğlu ile intihar eden şüphelinin cenazesi defnedildi - Haber 1Haber 1

Aksaray'da öldürülen anne ve oğlu ile intihar eden şüphelinin cenazesi defnedildi

Aksaray'da öldürülen anne ve oğlu ile intihar eden şüphelinin cenazesi defnedildi

07 Nisan 2022 - 12:20

ABONE OL

AKSARAY (AA) – Aksaray'da öldürülen anne ve oğlu ile aynı silahla yaşamına son veren şüpheli oğlunun cenazesi toprağa verildi.

Hayatlarını kaybeden anne Hatice (60) ile oğulları Selahattin (35) ve Murat K'nin (27) hastane morgundan alınan cenazesi, merkeze bağlı Borucu köyündeki mezarlığa getirildi.

Kılınan cenaze namazının ardından anne ve iki oğlunun cenazesi, köy mezarlığında yan yana defnedildi.

Cenazeye, ailenin yakınları ile Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve çok sayıda köylü katıldı.

Merkeze bağlı Borucu köyünde yaşayan anne Hatice ile oğulları Selahattin ve Murat K. arasında 5 Nisan'da çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat K, evdeki av tüfeğiyle annesi ve ağabeyine ateş ederek öldürmüş, köy mezarlığında aynı tüfekle yaşamına son vermişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.