Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde trafik akışı normal seyrediyor - Haber 1Haber 1

Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde trafik akışı normal seyrediyor

– Yoğun kar yağışının ardından bölgede Karayolları ekiplerinin çalışması devam ediyor

Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde trafik akışı normal seyrediyor

24 Ocak 2022 - 18:00

ABONE OL

DÜZCE (AA) – Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde trafik akışı, karla mücadele çalışmaları sonucu her iki istikametin de açılmasının ardından normal seyrinde ilerliyor.

Bölgede 3 gündür devam eden yağışın ardından kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği bölge, beyaz örtüyle kaplandı.

Karayolları ekiplerinin yoğun kar yağışının ardından çalışmalarını sürdürdüğü bölgede, trafik akışı normal seyrinde ilerliyor.

Sarıçökek, 1. 2. ve 3. viyadükler ile Bolu Dağı Tüneli mevkilerinde Karayolları ekiplerinin çalışması devam ederken, trafik polisleri ise sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Bölgedeki yol durumu drone ile görüntülendi.

Öte yandan Düzce kent merkezinde ve yüksek kesimlerde de İl Özel İdaresi ve belediye ekiplerinin kar küreme çalışmaları devam ediyor.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesimi, yoğun kar yağışı nedeniyle dün akşam tüm araçların geçişine çift yönlü kapatılmış, çalışmaların ardından İstanbul yönü gece, Ankara yönü ise sabah kontrollü olarak ulaşıma açılmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.