Ankara Barosu Başkanı'nın yeni başkanı Kemal Koranel oldu - Haber 1Haber 1

Ankara Barosu Başkanı’nın yeni başkanı Kemal Koranel oldu

Ankara Barosu Başkanı’nın yeni başkanı Kemal Koranel oldu

08 Aralık 2021 - 19:52

ABONE OL

ANKARA (AA) – Erinç Sağkan’ın Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanlığına seçilmesiyle boşalan Ankara Barosu Başkanlığına Kemal Koranel seçildi.

Ankara Barosu Yönetim Kurulu, yeni başkanını belirlemek üzere toplandı.

Toplantıda, başkan yardımcılığı görevini yürüten Kemal Koranel baro başkanlığına getirildi.

Başkan yardımcılığına Mehmet Eren Turan, genel sekreterliğe Mahcemal Seyhan, saymanlığa Zafer Doğan Bilgin seçilirken baronun son genel kurulunda en fazla oy alarak yedek listeye giren İnanç Görür yönetim kurulu üyesi oldu.

Kemal Koranel, 2002 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Koranel, tüzel ve gerçek kişilerin hukuki danışmanlığını yürütüyor ve sözleşmeli olarak kurumsal anlamda şirketler ve bankalar vekilliği yapıyor. Koanel, 16 Ekim 2016 tarihinden itibaren sırasıyla Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği, Ankara Barosu Genel Sekreterliği görevlerini yerine getiren Koranel, son Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmişti.

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.