Ankara Valisi Şahin'den polis ve jandarma personeline yeni yıl ziyareti: - Haber 1Haber 1

Ankara Valisi Şahin'den polis ve jandarma personeline yeni yıl ziyareti:

– “Yılbaşı tedbirleri kapsamında emniyet personeli olarak 16 bin 500, jandarma personeli olarak da yaklaşık 2 bin kişi görev alıyor”

Ankara Valisi Şahin'den polis ve jandarma personeline yeni yıl ziyareti:

01 Ocak 2023 - 0:00

ABONE OL

ANKARA (AA) – Ankara Valisi Vasip Şahin, yeni yıl dolayısıyla Ankara-Samsun yolundaki kontrol noktası ile Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan emniyet ve jandarma personelini ziyaret etti.

Vali Şahin'e, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi Özkul eşlik etti.

İlk olarak Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan emniyet personelinin yeni yılını kutlayan Şahin, daha sonra Ankara-Samsun yolundaki kontrol noktasında görev yapan görevlileri ziyaret etti.

Burada da emniyet ve jandarma personelinin yeni yılını tebrik eden Şahin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkentlilerin yeni yılını kutlayan Şahin, 2022'ye göre daha huzurlu, emniyetli ve sağlıklı bir yıl dilediğini söyledi.

Ankara'da yeni yıla huzur içinde girmeyi temenni ettiklerini belirten Şahin, "Dün sabah itibarıyla Ankara'da tedbirler alınmaya başlandı. Sabaha kadar bu tedbirlerimiz devam edecek. Tedbirler kapsamında emniyet personeli olarak 16 bin 500, jandarma personeli olarak da yaklaşık 2 bin kişi görev alıyor." dedi.

Emniyet güçlerinin, vatandaşların yeni yıla huzur içinde girmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Şahin, "Sadece emniyet personelimiz değil, bunun yanında sağlık personellerimiz, hastanelerimiz, acil servislerimiz, itfaiyelerimiz, belediyelerimiz, destek ve yardımcı kurumlarımız görevleri başındalar." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.