Ankara'da 6 kilo 220 gram eroin ele geçirildi - Haber 1Haber 1

Ankara'da 6 kilo 220 gram eroin ele geçirildi

Ankara'da 6 kilo 220 gram eroin ele geçirildi

05 Haziran 2022 - 15:20

ABONE OL

ANKARA (AA) – Başkentte düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kilo 220 gram eroin ele geçirildi, 3 Afganistan uyruklu gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, uyuşturucu kullanım, temin ve ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdüren Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Afganistan uyruklu kişilerin Yenimahalle ve Mamak'ta uyuşturucu satışı yaptığını tespit etti.

Takibe alınan zanlıların, cep telefonu üzerinden irtibat kurdukları alıcılara, ödemenin ardından uyuşturucu maddeyi bıraktıkları noktanın konumunu attıkları ve uyuşturucu ticaretini bu şekilde gerçekleştirdikleri belirlendi.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, takip ettikleri Afganistan uyruklu N.N, N.A. ve Y.A'yı Mamak ilçesinde düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

Zanlıların adreslerinde ve üst aramalarında 6 kilo 220 gram eroin ile hassas terazi ele geçirildi.

Emniyete götürülen şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.