Ankara'da uyuşturucu operasyonlarında 6 kişi gözaltına alındı - Haber 1Haber 1

Ankara'da uyuşturucu operasyonlarında 6 kişi gözaltına alındı

Ankara'da uyuşturucu operasyonlarında 6 kişi gözaltına alındı

18 Ağustos 2022 - 23:05

ABONE OL

ANKARA (AA) – Başkentte düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 6 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu madde imal ve ticareti faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, 9-16 Ağustos tarihleri arasında iki ilçede operasyon düzenlendi.

Kızılcahamam ilçesindeki bir evde izinsiz kenevir yetiştirildiği bilgisine ulaşan timler, düzenlediği operasyonla, L.A, H.D.A, A.D. ve Ü.L, isimli şüphelileri evlerinde gözaltına aldı. Ekiplerce, ev ve eklentilerinde yapılan aramada, 109 kök kenevir, 3 gram uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca, 23 av tüfeği fişeği, 2 su kabı ile 15 gram kubar esrar ve kenevir tohumu ele geçirildi.

Ekipler, aynı tarihlerde, Sincan ilçesinde şüphe üzerine durdukları bir araçta yaptıkları aramada, 2,34 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu uyarıcı madde ile uyuşturucu madde içme aparatına ulaştı. Araçtaki bulunan iki kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.