Asker oğullarını ziyaret ettikleri Adıyaman'da depremde ölen karı koca Sivas'ta defnedildi - Haber 1Haber 1

Asker oğullarını ziyaret ettikleri Adıyaman'da depremde ölen karı koca Sivas'ta defnedildi

Asker oğullarını ziyaret ettikleri Adıyaman'da depremde ölen karı koca Sivas'ta defnedildi

09 Şubat 2023 - 14:30

ABONE OL

SİVAS (AA) – Asker oğullarını ziyarete gittikleri Adıyaman'da depremde hayatını kaybeden infaz koruma memuru ile eşinin cenazeleri memleketleri Sivas'ta toprağa verildi.

Uzman çavuş olarak görev yapan oğulları Hasan Hüseyin Çiftçi'yi ziyaret etmek için gittikleri Adıyaman'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan 4 katlı binanın enkazında kalarak hayatını kaybeden Sivas E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda görevli infaz koruma memuru Ali Çiftçi ve eşi Dürdane Çiftçi'nin cenazeleri yakınları tarafından Sivas'a getirildi.

Ay Yıldız Camisi'nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, Sivas Belediye Başkan Vekili Turan Topgül, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, ölenlerin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Aynı binanın enkazından yaralı olarak kurtarılan uzman çavuş Hasan Hüseyin Çiftçi de cenaze törenine katılarak anne ve babasına son görevini yerine getirdi.

Çiftin cenazeleri, kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda defnedildi.

Emeklilik dilekçesi sunmaya hazırlandığı belirtilen Ali Çiftçi'nin, yakın zamanda Suriye'ye göreve gidecek oğullarını uğurlamak için eşiyle Adıyaman'a gittiği belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.