Azerbaycan Devlet İş Kurumu Başkanı Abbasbeyli, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Azerbaycan Devlet İş Kurumu Başkanı Abbasbeyli, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Azerbaycan Devlet İş Kurumu Başkanı Abbasbeyli, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

23 Ocak 2023 - 14:05

ABONE OL

BAKÜ (AA) – Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı Devlet İş Kurumu Başkanı Mustafa Abbasbeyli, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğraflardan oluşan seçkiyi inceleyen Abbasbeyli, "haber", "çevre-yaşam" ve "spor" kategorilerindeki karelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Abbasbeyli, "haber" kategorisinde oyunu, Özkan Bilgin'in "Görev tamam" fotoğrafına verdi.

"Çevre-yaşam" kategorisinde Pavel Pavlov'un "Kırmışlar kalbini" ve Aytaç Ünal'ın "Ölüm kalım anı" fotoğraflarını seçen Abbasbeyli'nin "spor" kategorisindeki tercihi de Ali Biçer'in "Yüzücü" fotoğrafı oldu.

Abbasbeyli, tüm fotoğrafların beğeniyi hak ettiğini belirterek, zor koşullarda çekilen karelerin daha etkileyici olduğunu kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.