Azerbaycanlı sanatçı Azerin, Kastamonu'da konser verdi - Haber 1Haber 1

Azerbaycanlı sanatçı Azerin, Kastamonu'da konser verdi

Azerbaycanlı sanatçı Azerin, Kastamonu'da konser verdi

09 Haziran 2022 - 23:45

ABONE OL

KASTAMONU (AA) – Kastamonu Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında Azerbaycanlı sanatçı Azerin, Kastamonu'da sevenleriyle bir araya geldi.

Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Kampüsü Emin Baydil Futbol Sahası'nda sahne alan Azeri sanatçı Azerin'in seslendirdiği türküler, dinleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.

Zaman zaman etkili olan yağmura aldırış etmeyen öğrenciler, Türk ve Azeri bayrakları ile Azerin'in türkülerine eşlik etti.

Azerin, konuşmasında, Kastamonu'da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Sık sık Kastamonu'ya geliyorum. Burada olmayı seviyorum, sizleri seviyorum. İyi ki geldiniz, enerjiniz çok güzel." dedi.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal da geçen hafta Azerbaycan'da olduğunu kaydederek, "Bugün Azerin Hanım şehitlerimizin canlarını verdikleri toprakların ne kadar önemli olduğunu hissettirerek, o duyguları tekrar yaşattılar. Azerin Hanım'a bizleri bu gece yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Can Azerbaycan'a seviler, saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Bahar şenlikleri kapsamında öğrenciler gün içerisinde mini futbol, top sektirme, halat çekme, ip atlama, çuval yarışı, dart ve bocce oyunlarında kıyasıya mücadele ettiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.