Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bağcılar'da tekstil atölyesinin buhar kazanı patladı

– Patlama anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi

- Patlama anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi

İSTANBUL (AA) – Bağcılar'da bir tekstil atölyesindeki buhar kazanının patlaması sonucu bir kişi hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi'nde bulunan 5 katlı binanın üçüncü katındaki tekstil firmasının buhar kazanı, henüz belirlenemeyen nedenle patladı.

Patlamanın etkisiyle kazan aşağı düşerken, bir işçi hafif yaralandı. Park halindeki 4 araçta hasar oluştu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Polis çevrede tedbir alırken, itfaiye görevlileri incelemede bulundu.

Çalışmaların tamamlanması ve enkazın kaldırılmasının ardından cadde tekrar trafiğe açıldı.

Bu arada patlama anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde patlamanın etkisiyle iş yerinin camların kırıldığı ve kaldırımda yürüyen insanların olay yerinden uzaklaşmaları görülüyor.