Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi'nde şehit olan uzman çavuşun ailesine acı haber verildi - Haber 1Haber 1

Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi'nde şehit olan uzman çavuşun ailesine acı haber verildi

Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi'nde şehit olan uzman çavuşun ailesine acı haber verildi

09 Aralık 2021 - 13:40

ABONE OL

KIRIKKALE (AA) – Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi'nde yüksekten düşerek yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 28 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan'ın Kırıkkale'deki baba ocağına şehadet haberi ulaştı.

Bahar Kalkanı Harekat alanı yol emniyet noktasında, üs bölgesine dönüş yapacakları sırada yolun ıslak ve kaygan olması nedeniyle dengesini kaybedip 20-25 metre yükseklikten düşerek ağır yaralanan Ceylan, ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit oldu.

Ceylan'ın şehadet haberi, Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz ve askeri yetkililerce aileye verildi.

Şehit Ceylan'ın, Etiler Mahallesi'ndeki babaevine ve evin bulunduğu sokağa Kırıkkale Belediyesi ekiplerince Türk bayrakları asıldı.

Şehidin nişanlı ve 2 kardeş olduğu öğrenildi.

Şehit Ceylan'ın naaşının, yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Balışeyh ilçesi Kösedurak köyünde toprağa verileceği bildirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.