Batı Trakya'da derbi heyecanı yaşandı - Haber 1Haber 1

Batı Trakya'da derbi heyecanı yaşandı

Batı Trakya'da derbi heyecanı yaşandı

09 Ocak 2023 - 0:10

ABONE OL

GÜMÜLCİNE (AA) – Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçın heyecanı, Batı Trakya’da da yaşandı.

Başta Gümülcine ve İskeçe'de bir araya gelen soydaş sporseverler, maçı kafe ve derneklerde takımlarının formalarıyla Türk kahvelerini yudumlarken izledi.

Maçı Gümülcine'ye bağlı Sirkeli köyünde izleyen kafe sahibi Yücel Mısırlı, AA muhabirine, Batı Trakya'da herkesin tutkulu bir şekilde futbol aşığı olduğunu söyledi.

Bölgede tüm büyük takımların taraftarlarının bulunduğunu belirten Mısırlı, "Derbi maçlarının atmosferi bir başka oluyor. Sporsever gençler kafeleri dolduruyor. Güzel bir maç olacağını ümit ediyorum." dedi.

Mısırlı, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-0 yendiği maç sonunda herkesin kazanan takımı kutladığını dile getirdi.

Takımının akıllıca oynadığını belirten Delinasuf köyünden Galatasaray taraftarı Yusuf, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un çok iyi bir teknik direktör olduğunu söyledi.

Yusuf, "Okan hoca çok büyük bir hoca. Ben Fenerbahçe'nin kendi sahasında Galatasaray'a 3-0 yenildiğini hiç hatırlamıyorum. Galatasaray şampiyonluk yolunda tüm engelleri aştı." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe taraftarı Kerem ise yenildikleri için üzgün olduğunu vurgulayarak "Bu akşam yenildik ama olsun. Hala şampiyon adayıyız. İnşallah şampiyon olacağız." diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.