BBP Genel Başkanı Destici, TOBB'u ziyaret etti - Haber 1Haber 1

BBP Genel Başkanı Destici, TOBB'u ziyaret etti

BBP Genel Başkanı Destici, TOBB'u ziyaret etti

05 Aralık 2022 - 17:30

ABONE OL

ANKARA (AA) – Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOBB) ziyarette bulundu.

Destici, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle ekonomik meseleler hakkında görüştüklerini belirterek, kendilerine teşekkür ettiğini dile getirdi.

Ziyarette, TOBB'a bağlı sanayi ve ticaret odaları ile borsaların meseleleri değerlendirdiklerini belirten Destici, gündemde olan asgari ücret, emeklilikte yaşa takılanlar, kıdem tazminatı, işçi ve işverenlerin talepleri ile ara eleman konularını ele aldıklarını anlattı.

Türkiye'nin içinden geçtiği ekonomik tabloda iş dünyasının büyük emek verdiğine işaret eden Destici, BBP olarak yanlarında olduklarını dile getirdi.

Destici, "Bu süreci yine siyasetçisiyle, sanayicisiyle, çiftçisiyle, üreticisiyle, tüccarıyla birlikte aşacağımız noktasında da tam bir uyum içerisinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kendilerine bundan sonraki çalışmalarında da kendilerinin temsil ettiği bütün sanayicilerimiz, bütün tüccarlarımız, esnafımız, üreticimize de başarılar diliyorum. Hayırlı kazançlar diliyorum." dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.