Bilecik'teki patlamada hayatını kaybeden işçinin cenazesi Kütahya'da defnedildi - Haber 1Haber 1

Bilecik'teki patlamada hayatını kaybeden işçinin cenazesi Kütahya'da defnedildi

Bilecik'teki patlamada hayatını kaybeden işçinin cenazesi Kütahya'da defnedildi

12 Mayıs 2022 - 19:45

ABONE OL

KÜTAHYA (AA) – Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir fabrikada patlama sonucu hayatını kaybeden işçilerden Enver Güler'in cenazesi, Kütahya'nın Emet ilçesinde toprağa verildi.

Evli ve 2 çocuk babası Güler'in naaşı, Eskişehir Şehir Hastanesindeki işlemlerin ardından yakınları tarafından alınarak Kırgıl köyüne getirildi.

Enver Güler'in cenazesi, ailesi ve yakınlarının yanı sıra mesai arkadaşları ve vatandaşların katılımıyla Kırgıl Köyü Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Poyra köyü sınırları içinde yer alan Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir demir çelik fabrikasında, kazanda henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana gelmiş, yaralanan 3 işçiden Ali Gündoğar (45) sevk edildiği Bursa Şehir Hastanesinde, Enver Güler (37) Eskişehir Şehir Hastanesinde yaşamını yitirmişti. G.T. Eskişehir'de tedavi altına alınmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.