Bilecik'ten İstanbul'a gidemeyen ağır tonajlı araç sürücülerine kumanya dağıtıldı - Haber 1Haber 1

Bilecik'ten İstanbul'a gidemeyen ağır tonajlı araç sürücülerine kumanya dağıtıldı

Bilecik'ten İstanbul'a gidemeyen ağır tonajlı araç sürücülerine kumanya dağıtıldı

25 Ocak 2022 - 3:05

ABONE OL

BİLECİK (AA) – Kar yağışı nedeniyle İstanbul yönüne giden ağır tonajlı araçların geçişinin kontrollü sağlanması nedeniyle Bilecik'te akaryakıt istasyonlarında bekletilen sürücülere kumanya desteği sağlandı.

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanmaması amacıyla D-650 kara yolu Bilecik geçişinde İstanbul yönüne seyreden ağır tonajlı araçların geçişi kontrollü sağlanıyor. Bölgedeki ağır tonajlı araçlar, güvenli alanlar ile akaryakıt istasyonlarında bekletiliyor.

Bilecik Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin koordinasyonuyla ANDA Derneği Bilecik Temsilciliği, Türk Kızılay, AFAD gönüllüleri, Beşir Derneği ve emniyet güçleri de akaryakıt istasyonlarında araçlarında bekletilen sürücülere yardımcı oluyor.

Ekipler, sürücülere kumanya dağıtarak yol durumuna dair sürücüleri bilgilendiriyor.

Tırların geçişine yolun durumuna göre en kısa sürede izin verileceği öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.