Bolu'nun Mengen ilçesindeki Türkbeyli Çayı taştı - Haber 1Haber 1

Bolu'nun Mengen ilçesindeki Türkbeyli Çayı taştı

Bolu'nun Mengen ilçesindeki Türkbeyli Çayı taştı

27 Haziran 2022 - 22:31

ABONE OL

BOLU (AA) – Bolu'nun Mengen ilçesinde, Türkbeyli Çayı'nın daha fazla taşkına neden olmaması için 4 köprüde iş makinaları ile temizlik yapılıyor.

İlçede etkisi artıran sağanak, Türkbeyli Mahalesi'nde bulunan çayda taşkına neden oldu. Taşkın nedeniyle evleri su bastı.

Bir evde bulunan yaşlı kişi yakınları tarafından kurtarıldı. Çay üzerinde bulunan 4 köprüde iş makinaları ile çalışma yapılıyor.

Mengen Belediyesi tarafından yapılan anonslarda, Pazarköy yolunun sel nedeniyle ulaşıma kapandığı belirtilerek, vatandaşlara yolu kullanmamaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Selin etkili olmaya başladığı ilçede AFAD, Türk Kızılay, İl Özel İdaresi, Mengen Belediyesi, itfaiye, sağlık ve UMKE ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.