Brüksel'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği - Haber 1Haber 1

Brüksel'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği

Brüksel'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği

19 Mayıs 2022 - 21:50

ABONE OL

BRÜKSEL (AA) – Türkiye'nin Brüksel Başkonsolosluğu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği düzenledi.

Belçika'da yaşayan Türk gençlerinin katıldığı etkinlik, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliğinin himayesinde, TOBB Brüksel Ofisi'nde gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Hasan Ulusoy, dünyanın her yerinde yaşayan Türklerin milli bilinç ve sorumluluğu taşımak için çalıştığını belirtti.

Ulusoy, Belçika'da yaşayan 4. kuşak gençlerin de hemen her dalda aldıkları eğitimlerle bunun iyi bir örneğini sergilediklerini söyledi.

Beringen Müzik Kulübü'nün saz ve türkü dinletisiyle devam eden etkinlikte ülkenin her bölgesini temsilen katılan Türk gençleri, Brüksel Başkonsolosu Umut Deniz'in moderatörlüğünde aldıkları eğitim ve elde ettikleri başarıları dinleyicilerle paylaştı.

Program, Türk lezzetlerinin konuklara ikram edildiği resepsiyon ile son buldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.