Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Genel Başkanı Karadayı, İzmir'de iftara katıldı - Haber 1Haber 1

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Genel Başkanı Karadayı, İzmir'de iftara katıldı

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Genel Başkanı Karadayı, İzmir'de iftara katıldı

23 Nisan 2022 - 22:51

ABONE OL

İZMİR (AA) – İzmir'de yaşayan Bulgaristan göçmenleri, iftar programında bir araya geldi.

İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Gaziemir ilçesindeki Sarnıç Cumhuriyet Meydanı'nda 2 bin kişilik iftar verdi. Programa, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Genel Başkanı Mustafa Karadayı da katıldı.

Karadayı, burada yaptığı konuşmada, İzmir'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "2021 yılında Bulgaristan'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İzmir'den büyük destek aldık. Katkı koyan, destek veren, Hak ve Özgürlükler Partisine oy veren vatandaşlarımıza teşekkür etmek için buradayım. Hem de iftarda buluşmak ve ramazanı birlikte yaşamak istedik. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin." dedi.

İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Abdurrahim Nursoy da katılımı dolayısıyla Karadayı'ya teşekkür ederek, Bulgaristan'daki soydaşlara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.