Bulgaristan'dan Türkiye'ye uyuşturucu sevkiyatı yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı - Haber 1Haber 1

Bulgaristan'dan Türkiye'ye uyuşturucu sevkiyatı yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı

Bulgaristan'dan Türkiye'ye uyuşturucu sevkiyatı yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı

29 Kasım 2021 - 10:10

ABONE OL

KIRKLARELİ (AA) – Bulgaristan'dan Türkiye'ye uyuşturucu sevkiyatı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, gözaltına alınan 5 şüphelinin Kırklareli Jandarma Komutanlığındaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı, diğer şüpheliler ise tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Bulgaristan uyruklu suç örgütü lideri olduğu ileri sürülen E.K'nın da aralarında olduğu S.Ö. ve G.B. tutuklandı, S.Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

– 63 kilogram skunk ele geçirilmişti

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kırklareli Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Bulgaristan'dan Türkiye'ye uyuşturucu madde sevkiyatı yapan şüphelilere yönelik Kırklareli, Edirne ve İstanbul'da dün eş zamanlı düzenlenen operasyonda 5 zanlı yakalanmıştı.

Şüphelilerin uyuşturucu kaçakçılığında kullandıkları 3 otomobil ile adreslerinde yapılan aramalarda 63 kilogram skunk ele geçirilmişti.

Ayrıca uyuşturucu kaçakçılığında kullanılan 2 motosiklet, 2 uydu telefonu, 2 telsiz ve 6 cep telefonu ile bir miktar paraya da el konulmuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.