Bursa'da kardan yaptıkları tankın adını TOGG koydular - Haber 1Haber 1

Bursa'da kardan yaptıkları tankın adını TOGG koydular

Bursa'da kardan yaptıkları tankın adını TOGG koydular

28 Ocak 2022 - 13:05

ABONE OL

BURSA (AA) – Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, İznik Gölü kıyısındaki çay bahçesinin işletmecisi Mehmet Udun, yeğeni Serdar Udun ve çalışanlarıyla kardan tank yaptı.

Yoğun kar yağışının ardından, sahilde bulunan Çınar Aile Çay Bahçesi'nin çalışanları eğlenmek amacıyla kardan tank yapmaya karar verdi. Yaklaşık 6 saatlik çalışma ile dev bir tank oluşturuldu.

Çay bahçesinin yanındaki bungalov evlerde kalan, Gemlik'teki TOGG tesislerinde görevli mühendislerin de çok beğendiği tanka TOGG ismi verildi.

Birçok ilçe sakini de kardan tankla fotoğraf çektirdi.

İşletme sahibi Mehmet Udun, "Arkadaşlar ve yeğenlerimizle beraber yıllardır bir tank yapmayı düşünüyorduk. Gemlik’teki TOGG fabrikasında çalışan arkadaşlarımız da vardı. Onlardan esinlenerek ismini TOGG koyalım dedik. Arabamız olduğu gibi bir de tankımız olsun istedik." dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.