Çorum Emniyetinden "silahla yaralama" tatbikatı - Haber 1Haber 1

Çorum Emniyetinden “silahla yaralama” tatbikatı

Çorum Emniyetinden “silahla yaralama” tatbikatı

31 Mart 2022 - 16:00

ABONE OL

ÇORUM (AA) – Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç işledikten sonra kaçan zanlıların yakalanması için alınması gereken tedbirleri değerlendirmek amacıyla tatbikat yaptı.

Senaryo gereği, Gazi Caddesi'ndeki Pirbaba Parkı'nda çıkan tartışmada iki kişiyi silahla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatıldı.

Haber merkezinin anonsuyla önceden belirlenen noktalarda görev alan ekipler, görgü tanıklarının ifadelerinden eşkali belirlenen zanlıyı yakalamak için denetim noktaları oluşturdu.

Olaydan kısa süre sonra Binevler Kavşağı'ndaki kontrol noktasına yaklaşırken aracından inerek kaçmaya başlayan zanlı, polis ekiplerince kısa süren kovalamaca sonucu yakalandı.

Tatbikattan haberi olmayan çevredeki vatandaşlar ise olanları merakla izledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.