Çubuk Kaymakamı Keleş ve Belediye Başkanı Demirbaş, ilçeye gelen depremzedeleri ziyaret etti - Haber 1Haber 1

Çubuk Kaymakamı Keleş ve Belediye Başkanı Demirbaş, ilçeye gelen depremzedeleri ziyaret etti

Çubuk Kaymakamı Keleş ve Belediye Başkanı Demirbaş, ilçeye gelen depremzedeleri ziyaret etti

08 Şubat 2023 - 21:10

ABONE OL

ANKARA (AA) – Çubuk Kaymakamı Adem Keleş ile Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Kahramanmaraş'taki 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ilçeye gelen depremzedeleri ziyaret etti.

Kaymakam Keleş ile Demirbaş, ilk olarak Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren Kemal Nokta'yı ziyaret etti.

Kemal Nokta, Adıyaman'a iş amacıyla gittiğini, burada otelde kalırken depreme yakalandığını söyledi.

Enkazdan yaklaşık 6 saat sonra kurtarıldığını anlatan Nokta, şunları anlattı:

"Betonun altında kalmıştım. Sesimi duyurabildim sanırım 4 kişi bulunduğum yere geldi. Sağ olsunlar beni bulunduğum yerden kurtardılar. Tek başımaydım hastaneye gittim ama benden çok daha kötü durumda olanlar vardı. Sonra Ankara'dan gelen hemşire ve doktorlar sağ olsun yardımcı oldular. Daha sonra olay yerine gelen çocuğumla tedavi için Çubuk'a geldik."

Keleş ve Demirbaş, Hatay'da depreme yakalanan, aynı hastanedeki Şahin-Seher Samet çiftini de ziyaret etti.

Keleş ve Demirbaş, daha sonra ilçedeki bir otele yerleştirilen iki aileyi de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Diğer yandan ilçeden 3 kamyonet, 5 kamyon ve 3 tır dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine gönderildi.

Yardım kampanyasına destek veren Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Sadık Can, "Hatay'daki kardeşlerimize ulaştırılmak üzere battaniye gönderiyoruz. Devletimiz ve milletimiz sağ olsun. Oradaki kardeşlerimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.