Deprem bölgesine yardımlar devam ediyor - Haber 1Haber 1

Deprem bölgesine yardımlar devam ediyor

– İstanbul Valiliği koordinesinde toplanan gıda ve hijyen malzemelerinin bulunduğu 24 tır Hatay’a hareket etti

Deprem bölgesine yardımlar devam ediyor

16 Şubat 2023 - 15:25

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – İstanbul Valiliği koordinesinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgedekilere yardım amacıyla toplanan gıda ve hijyen malzemelerinin bulunduğu 24 tır Hatay'a gönderildi.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerden etkilenen bölgedekilere destek olmak amacıyla İstanbul Valiliği koordinesinde ilçelerden yardım malzemesi toplandı.

Gıda ürünlerinin bulunduğu 10 tır ile hijyen malzemelerinin konulduğu 14 tır, Kurtköy'deki Mehmetçik Vakfına ait akaryakıt istasyonundan Hatay'a gönderildi.

Tır sürücülerinden Hilmi Keskin, Hataylı olduğunu belirterek, ailesinde deprem nedeniyle bir can kaybı yaşanmadığını söyledi.

"Paşa" adlı köpeğiyle deprem bölgesine yola çıkan sürücü Özcan Yılmaz, depremzedelere yardım ulaştırdığı için duyduğu mutluluğu dile getirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.