Depremlerde hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi defnedildi - Haber 1Haber 1

Depremlerde hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi defnedildi

Depremlerde hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi defnedildi

11 Şubat 2023 - 18:00

ABONE OL

ORDU (AA) – "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde yaşamını yitiren 5 kişinin cenazesi Ordu, Giresun ve Rize'de toprağa verildi.

Malatya'da vefat eden mühendis Emre Bulat (27), memleketi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı.

İkamet ettiği İstanbul'dan iş amacıyla gittiği Malatya'da konakladığı otelin yıkılması sonucu enkazın altında kalarak yaşamını yitiren Bulat için Ünye ilçesindeki Büyük Cami'de tören düzenlendi.

Bulat'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Başköy Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Kahramanmaraş'ta hayatını kaybeden Ünsal ve eşi Sema Öztürk'ün cenazesi ise Altınordu ilçesine getirildi.

Öztürk çiftinin cenazeleri, Çavuşlar Mahallesi'nde kılınan namazın ardından aynı mahalledeki mezarlıkta toprağa verildi.

– Giresun

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde enkaz altında kalarak yaşamını yitiren öğretmen Büşra Tekbaş Kurt'un (27) cenazesi, Giresun'a getirildi.

Özel bir anaokulunda müdür olarak görev yapan Kurt için Hacımiktat Camisi'ndeki cenaze törenine, yakınlarının yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden ve vatandaşlar katıldı.

Kurt'un cenazesi, kılınan namazın ardından şehir merkezindeki yeni mezarlıkta defnedildi.

Büşra Tekbaş Kurt'un eşi Mehmet Ali ile kızı Aden Turna Kurt'un cenazesinin ise Kahramanmaraş'ta toprağa verileceği öğrenildi.

– Rize

Hatay'ın İskenderun ilçesinde enkaz altında yaşamını yitiren Sedef Özkaya (34) memleketi Rize'de son yolculuğuna uğurlandı.

Özkaya için Rize Sahil Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt ve vatandaşlar katıldı.

Özkaya'nın cenazesi, kılınan namazın ardından merkeze bağlı Zincirliköprü köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.