DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ile görüştü - Haber 1Haber 1

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ile görüştü

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ile görüştü

07 Kasım 2022 - 17:31

ABONE OL

ANKARA (AA) – Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti.

Babacan, 14 Kasım Pazartesi günü DEVA Partisi'nin ev sahipliğinde yapılacak altılı masa toplantısı öncesi, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ile görüştü.

Görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Karamollaoğlu, Babacan ile sohbetlerinde birçok konunun gündeme geldiğini belirterek, "Güzel bir görüşme yaptık. İkinci turun, ikinci toplantısı önümüzdeki pazartesi günü inşallah DEVA Partisi'nde gerçekleşecek. Bu uyumun devam edeceğini, birlikte çalışmamızın inşallah hayırlı bir neticeye vesile olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Babacan da gündemle ilgili Karamollaoğlu'na bilgi verdiğini belirterek, "Altılı masanın gündemi yoğun, gittikçe de yoğunlaşıyor. Özelikle temel politika alanlarının da çalışılacağı ortak bir çalışma grubu oluştuktan sonra daha geniş bir alanda işbirliğimizi ilerletiyoruz. Bu yoğun gündemin şöyle bir değerlendirmesini yaptık. Ülkemiz için, milletimiz için hayırlı sonuçlar oluşturmasını diliyoruz." şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.