Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Katar Vakıflar ve İslami İşler Bakanı Al Ghanim ile görüştü - Haber 1Haber 1

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Katar Vakıflar ve İslami İşler Bakanı Al Ghanim ile görüştü

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Katar Vakıflar ve İslami İşler Bakanı Al Ghanim ile görüştü

16 Ocak 2023 - 17:10

ABONE OL

ANKARA (AA) – Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Katar Vakıflar ve İslami İşler Bakanı Ghanem bin Shaheen Al Ghanim ile bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İstanbul İl Müftülüğündeki görüşmede Erbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki ülke arasında çok yakın ilişki olduğunu belirtti.

İkili ilişkilerin artarak devam etmesi gerektiğini dile getiren Erbaş, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed El Sani arasındaki birliği, beraberliği bizim de bütün alanlarda geliştirmemiz çok önemli." ifadesini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanlığının teşkilat yapısı ve çalışmaları hakkında Al Ghanim'e bilgi veren Erbaş, ziyaretten dolay Al Ghanim ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bakan Al Ghanim ise görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erbaş'a teşekkürlerini iletti.

Görüşmede, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İbrahim Hilmi Karslı ile İstanbul İl Müftüsü Safi Arpaguş da hazır bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.