Edirne'de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için mevlit okutuldu - Haber 1Haber 1

Edirne'de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için mevlit okutuldu

Edirne'de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için mevlit okutuldu

08 Kasım 2021 - 19:55

ABONE OL

EDİRNE (AA) – Edirne'de, 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği tarafından, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83. yılı dolayısıyla mevlit okutuldu.

Eski Cami'nde yatsı namazı öncesi gerçekleştirilen mevlit programında Kur'an-ı Kerim okundu, Atatürk ve şehitler için dua edildi.

Dernek Başkanı Veysel Güner, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle andıklarını söyledi.

Kuruldukları günden bu yana 10 Kasım haftalarında mevlit programı düzenlediklerini anımsatan Güner, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimizi dualarla yad ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun. Kuruluşumuzdan bu yana 5'inci kez geleneksel olarak düzenliyoruz bu programı. Bundan sonra da Atatürk'ü ve şehitlerimizi anmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.