Edirne'de postacılar lösemiye turuncu maskeyle dikkati çekti - Haber 1Haber 1

Edirne'de postacılar lösemiye turuncu maskeyle dikkati çekti

Edirne'de postacılar lösemiye turuncu maskeyle dikkati çekti

06 Kasım 2021 - 12:55

ABONE OL

EDİRNE (AA) – Edirne PTT Başmüdürlüğüne bağlı tüm birimlerde çalışan postacılar, lösemiyle ilgili farkındalık oluşturmak için turuncu maske taktı.

PTT Çalışanları Dayanışma Derneğince, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla, lösemi ile mücadele eden çocuklara destek ve hastalığa karşı farkındalık oluşturmak amacıyla PTT çalışanlarına turuncu maske dağıtıldı.

Edirne ve ilçelerdeki tüm postacılar ile gişe çalışanları, gün boyunca turuncu maskeyle çalışacak.

Derneğin Edirne Temsilcisi Hasan Akartuna, AA muhabirine, lösemiyle ilgili farkındalık oluşturmak için Edirne PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe'nin desteği ile çalışanlara turuncu maske dağıttıklarını söyledi.

Akartuna, lösemili çocukları çok sevdiklerini, her zaman onların yanında olduklarını belirtti.

Selimiye Kargo Müdürlüğünde görevli Emine Anık Ocak da turuncu maske takarak lösemili çocuklara destek olmak istediklerini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.