Eskişehir'de 15 yaşındaki oğlunun tüfekle vurduğu öne sürülen kadın öldü - Haber 1Haber 1

Eskişehir'de 15 yaşındaki oğlunun tüfekle vurduğu öne sürülen kadın öldü

– Evde bulunan ve aynı silahla yaralanan 3 kadın hastaneye kaldırıldı

Eskişehir'de 15 yaşındaki oğlunun tüfekle vurduğu öne sürülen kadın öldü

19 Mayıs 2022 - 14:35

ABONE OL

ESKİŞEHİR (AA) – Eskişehir'de annesini pompalı tüfekle öldürüp evdeki 3 kadını yaraladığı iddia edilen çocuğun yakalanması için çalışma başlatıldı.

Şüpheli İ.A. (15), Fevzi Çakmak Mahallesi Ertorun Sokağı'nda annesi Serap Bor'un (35) yaşadığı iki katlı eve geldi.

Üst kata çıkan İ.A'nın, yanında getirdiği pompalı tüfeği doğrultarak henüz belirlenemeyen nedenle annesi Serap Bor'a ateş ettiği, bodrum katında ekmek yapan Ayşe Altın (60), Döndü Çayır (61) ve Türkan Çimen'i (50) de aynı silahla vurarak olay yerinden kaçtığı ileri sürüldü.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, bir yıl önce eşinden boşanan Serap Bor'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Boynundan yaralanan Ayşe Altın, 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi'ne, göğsüne saçma isabet eden Döndü Çayır ile omzunda yarası bulunan Türkan Çimen ise Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlı İ.A'nın yakalanması için kent genelinde başlattığı çalışmayı sürdürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.