Eskişehir'de yavru karga mahallelinin ilgi odağı oldu - Haber 1Haber 1

Eskişehir'de yavru karga mahallelinin ilgi odağı oldu

Eskişehir'de yavru karga mahallelinin ilgi odağı oldu

19 Eylül 2022 - 18:40

ABONE OL

ESKİŞEHİR (AA) – Eskişehir'de beyaz eşya tamircisi Recep Yetim'in yaralı halde bulduğu ve adını "Şakir" koyduğu karga görenlerin ilgisini çekiyor.

Eskibağlar Mahallesi Aşçı Sokak'ta beyaz eşya tamircisi Yetim gazetecilere, yaklaşık 4 ay önce sabah saatlerinde evden çıktığını ve yerde kedilerle boğuşan bir karga yavrusu gördüğünü söyledi.

Yavrunun ayaklarına ip dolaştığını ve kedilerin saldırısı sonucu yaralandığını ifade eden Yetim, şunları söyledi:

"Uzun süre anne ve babasının yavru karganın yanına gelmesini bekledim. Gelmeyince iş yerime getirdim. Onu güzelce temizledim. Yaklaşık 4 aydır komşularımızla birlikte bakıyoruz. Adeta mahallenin meşhuru oldu. Arada bir dışarıya çıkıyor, geziyor. Kafesten çıkacağı zaman beni uyarıyor. Kanatları çıkmaya başlayınca doğasına bırakmaya niyetliyim. Yavru kargayı parayla isteyen de oldu ancak vermedim. Artık, Şakir bizim maskotumuz. Karga da olsa kedi, köpek de olsa hayvanlar bakılmaya muhtaç."

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.