Fethiye'de "Müsilaj Operasyonu"nda yakalanan 3 zanlı tutuklandı - Haber 1Haber 1

Fethiye'de “Müsilaj Operasyonu”nda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

Fethiye'de “Müsilaj Operasyonu”nda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

30 Mayıs 2022 - 12:50

ABONE OL

MUĞLA (AA) – Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde mafya tipi organize suç örgütleri ile bu örgütlere silah temini sağlayan suç gruplarına yönelik 16 ilde düzenlenen "Müsilaj" adı verilen operasyon kapsamında Muğla'nın Fethiye ilçesinde gözaltına alınan 14 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Muğla KOM Şube Müdürlüğü ve Fethiye KOM Grup Amirliği ekiplerince "Müsilaj Operasyonu" kapsamında ilçede belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan 14 şüphelinin adreslerinde yapılan aramalarda 7 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek ve 250 fişek ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 9 kişi serbest bırakıldı. Fethiye Adliyesi'ne sevk edilen 5 zanlıdan 3'ü çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.