GÜNCELLEME - Antalya'da iş yerinin önünde silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü - Haber 1Haber 1

GÜNCELLEME – Antalya'da iş yerinin önünde silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü

GÜNCELLEME – Antalya'da iş yerinin önünde silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü

28 Aralık 2021 - 14:26

ABONE OL

ANTALYA/AFYONKARAHİSAR (AA) – Antalya'da iş yerinin önünde silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti.

Kepez ilçesindeki sebze ve meyve ticareti yaptığı iş yerine gelen Afer Ergün (30), otomobilinden indiği sırada silahlı saldırıya uğradı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ergün, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, olay yerinden otomobille kaçan şüpheliler Hüseyin C. (37) ile Hüseyin A'yı (52) yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, tespit ettikleri Afyonkarahisar plakalı otomobilin Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Tokuşlar köyü yakınlarında olduğunu belirledi.

Zanlıları yakalamak için bölgeye giden polis ekipleri, kovalamaca sonucu Hüseyin C'yi gözaltına aldı. Şüphelinin arazideki taşın altına sakladığı tabanca ile boş şarjörü de ele geçirildi.

Olaya karıştığı belirlenen Hüseyin A. da ilçedeki ikametinde yakalandı.

Ergün ile zanlılar arasında alacak meselesinden dolayı husumet olduğu ve şüphelinin kız arkadaşını almak için Antalya'ya gittiği sırada olayın yaşandığı öğrenildi.

Ergün'ün cenazesinin adli tıp kurumunda yapılacak otopsinin ardından memleketi Şanlıurfa'da toprağa verileceği belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.