GÜNCELLEME - Antalya'da tekneden denize düşen 13 Suriyeli yüzerek kıyıya ulaştı, 2 kişi aranıyor - Haber 1Haber 1

GÜNCELLEME – Antalya'da tekneden denize düşen 13 Suriyeli yüzerek kıyıya ulaştı, 2 kişi aranıyor

HASTANEYE KALDIRILANLARIN SAYISI GÜNCELLENDİ, GÖRGÜ ŞAHİDİNİN KONUŞMASI EKLENDİ

GÜNCELLEME – Antalya'da tekneden denize düşen 13 Suriyeli yüzerek kıyıya ulaştı, 2 kişi aranıyor

03 Aralık 2021 - 0:55

ABONE OL

ANTALYA (AA) – Antalya'nın Manavgat ilçesinde tekneden denize düşen Suriye uyruklu 13 kişi yüzerek kıyıya ulaştı, kayıp olduğu bildirilen 2 kişiyi arama çalışması devam ediyor.

Kızılot Mahallesi'nde yüzerek denizden çıkanlar olduğunu gören vatandaşlar, 112 Acil Servis'e haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler Suriye uyruklu 13 kişi ile karşılaştı. Bu kişilerden 4'ü hipotermi belirtileri göstermesi üzerine ambulanslara alındı, 3 kişi Manavgat Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kayıp olduğu bildirilen 16-17 yaşlarındaki 2 kişi için başlatılan arama çalışması sürüyor.

Bu kişilerin tekneden denize düştüğü, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Görgü şahidi Hüseyin Keçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Balkonda eşimle otururken 3 Suriyeli geldi. Buranın adresiNİ sordular. 'Ne için soruyorsunuz' dediğimde 112'yi aradıklarını söylediler. 'Denize düştük' dediler. Adresi verdim. Nasıl düştüklerini sordum. Türkçeleri çok düzgün değildi. 'Tekneden düşen arkadaşlarımız oldu. Başımıza silah dayadılar, tekneden attılar.' dediler. Üzeri ıslak olan kişi, 'kardeşim ve bir arkadaşım kayboldu' dedi." diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.