GÜNCELLEME - Arızalanıp geriye kayan tırın çarptığı otomobildeki bir kişi öldü, iki kişi yaralandı - Haber 1Haber 1

GÜNCELLEME – Arızalanıp geriye kayan tırın çarptığı otomobildeki bir kişi öldü, iki kişi yaralandı

YARALILARIN İSİMLERİ VE DETAY EKLENDİ

GÜNCELLEME – Arızalanıp geriye kayan tırın çarptığı otomobildeki bir kişi öldü, iki kişi yaralandı

05 Şubat 2022 - 16:45

ABONE OL

ÇORUM (AA) – Çorum'da arızalanıp geriye kayan tırın otomobile çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

Murat Ustabaş'ın kullandığı gıda maddesi yüklü UU 887-V yabancı plakalı tır, Samsun-Ankara kara yolu Sıklık mevkisindeki rampada arızalanınca sürücüsü yolda durarak soruna bakmak için araçtan indi.

Bu sırada geriye kayan tır, önce arkadan gelen Kemal Çalışkan'ın kullandığı 66 LP 131 plakalı otomobile, sonra refüjdeki bariyere çarpıp devrildi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Çalışkan'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği kazada otomobilde bulunan Yaşar Coşar ve Onur Eker de yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çalışkan'ın cenazesi ise savcının incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna konuldu.

Kaza nedeniyle trafik polisleri, güzergahtaki kavşaklarda tedbir alarak araç yoğunluğuna göre ulaşımı kontrollü olarak sağladı.

Yaklaşık 3 saat kapalı kalan kara yolunun Samsun yönü ise araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.