GÜNCELLEME - Bayburt-Erzurum kara yolu Kop Dağı Geçidi'nde ulaşım kontrollü sağlanıyor - Haber 1Haber 1

GÜNCELLEME – Bayburt-Erzurum kara yolu Kop Dağı Geçidi'nde ulaşım kontrollü sağlanıyor

YOLUN ULAŞIMA AÇILMASI EKLENDİ

GÜNCELLEME – Bayburt-Erzurum kara yolu Kop Dağı Geçidi'nde ulaşım kontrollü sağlanıyor

01 Aralık 2021 - 14:11

ABONE OL

BAYBURT (AA) – Kar ve tipi nedeniyle Kop Dağı Geçidi'nde kapanan Bayburt-Erzurum kara yolunda ulaşım, kontrollü sağlanmaya başlandı.

Sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışının ardından Bayburt-Erzurum kara yolu, Kop Dağı Geçidi mevkisinde her iki yönlü ulaşıma kapandı.

Karayolları ekipleri, yağışının devam ettiği bölgede saat 09.00 sularında ulaşıma kapanan kara yolunu açmak için çalışma yürüttü.

Ekiplerin zorlu çalışmasının ardından öğle saatlerinde kontrollü olarak trafiğe açılan Kop Dağı Geçidi'nde, yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle çekici türü araçların geçişine izin verilmiyor.

Trafik ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı bölgede yetkililer, yolun ilerleyen saatlerde yeniden kapanabileceğine işaret ederek, sürücüleri dikkatli olmaları için uyardı.

Öte yandan güzergahtaki bazı araçların, kaygan zemin nedeniyle yoldan çıktığı görüldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.