GÜNCELLEME - Kırklareli'nde üvey babasını bıçaklayarak öldüren genç ile dedesi adliyede - Haber 1Haber 1

GÜNCELLEME – Kırklareli'nde üvey babasını bıçaklayarak öldüren genç ile dedesi adliyede

GÜNCELLEME – Kırklareli'nde üvey babasını bıçaklayarak öldüren genç ile dedesi adliyede

27 Temmuz 2022 - 13:15

ABONE OL

KIRKLARELİ (AA) – Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde tartıştığı üvey babasını bıçaklayarak öldüren genç ile şüpheliye yardım ettiği ileri sürülen dedesi adliyeye sevk edildi.

Özerler Mahallesi'ndeki bir kahvehanede tartıştığı üvey babası O.F'yi bıçaklayarak öldüren F.P'nin kaçmasına yardım ettiği öne sürülen dedesi A.M, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde polis ekiplerinin oluşturduğu kontrol noktasında yakalandı.

Gözaltına alınan dede, ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

Şüpheli F.P. ile şüphelinin kaçmasına yardım ettiği öne sürülen dede A.M'nin polis merkezindeki işlemleri tamamlandı.

Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen iki şüpheli, Lüleburgaz Adliyesi'ne sevk edildi.

Özerler Mahallesi'nde bir kahvehanede F.P. (16) ile üvey babası Okay F. (46) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada F.P, Okay F'yi bıçakla yaralamıştı.

Sağlık ekiplerince Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Okay F, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Şüpheli gözaltına alınmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.