GÜNCELLEME - Kocaeli'de radyoloji teknisyenini silahla vurarak öldüren şüpheli adliyede - Haber 1Haber 1

GÜNCELLEME – Kocaeli'de radyoloji teknisyenini silahla vurarak öldüren şüpheli adliyede

ZANLININ ADLİYEYE SEVK EDİLMESİ VE DETAY EKLENDİ

GÜNCELLEME – Kocaeli'de radyoloji teknisyenini silahla vurarak öldüren şüpheli adliyede

10 Ocak 2023 - 17:45

ABONE OL

KOCAELİ (AA) – Kocaeli'nin İzmit ilçesinde spor salonuna gitmek için evinden çıkan radyoloji teknisyenini silahla vurarak öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün, Ayazma Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı'ndaki bir sitede yaşayan Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görevli radyoloji teknisyeni Hürrem Doğan'a (31) silahlı saldırı düzenleyen şüphelinin kimliğini belirledi.

Ekipler, düzenledikleri operasyonda, Doğan'ın akrabası olduğu öğrenilen İ.Ö'yü gözaltına aldı.

Şüpheli, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmit ilçesinde, dün spor salonuna gitmek için evinden çıktığı sırada, kendisini dışarıda beklediği iddia edilen kimliği belirsiz kişi tarafından silahla ateş edilmesi sonucu yaralanan radyoloji teknisyeni Hürrem Doğan, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.