GÜNCELLEME - Muğla'da tartıştığı mesai arkadaşını bıçaklayarak öldüren site güvenlik görevlisi tutuklandı - Haber 1Haber 1

GÜNCELLEME – Muğla'da tartıştığı mesai arkadaşını bıçaklayarak öldüren site güvenlik görevlisi tutuklandı

GÜNCELLEME – Muğla'da tartıştığı mesai arkadaşını bıçaklayarak öldüren site güvenlik görevlisi tutuklandı

02 Aralık 2022 - 22:16

ABONE OL

MUĞLA (AA) – Muğla'nın Bodrum ilçesinde tartıştığı mesai arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan site güvenlik görevlisi zanlı tutuklandı.

Yalıkavak Mahallesi'ndeki bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan M.E. ile aynı lojmanda kaldığı öğrenilen mesai arkadaşı Kenan Maral (29) arasında iddiaya göre, "horlama" meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine M.E'nin, arasında husumet bulunan ve aynı konteynerde kalan Maral'ı birçok yerinden bıçakladığı iddia edildi. Şüphelinin olayı ihbar etmesi üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve polis ekibi sevk edildi. Yapılan incelemelerde Kenan Maral'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Gözaltına alınan M.E, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.